1000 zł bonusu do konta dla nowych klientów firmowych ING

W ING Banku Śląskim ruszyła promocja, w której osoby otwierające swoje pierwsze  konto firmowe mogą zyskać 1000 zł.

ING nieustannie wspiera młode, przedsiębiorcze osoby rozwiązaniami, dzięki którym z powodzeniem mogą zakładać i rozwijać biznes bez zbędnych kosztów na starcie. Przypomnijmy, że w ING można skorzystać z bezpłatnej pomocy księgowego w założeniu jednoosobowej działalności gospodarczej, a klienci firmowi niezależnie od formy prowadzonej działalności – z bezpłatnego konta przez 2 lata i darmowego terminala w modelu „płacisz gdy używasz”. Teraz bank przygotował nową promocję.

Promocja „Zyskaj z kartą Mastercard w telefonie” skierowana jest do nowych klientów firmowych (spółki i JDG) – zarówno startujących, jak i działających już biznesów – którzy założą w ING swój pierwszy rachunek firmowy, zamówią do niego kartę Mastercard i dodadzą ją do portfela Apple Pay lub Google Pay. W okresie promocji klienci otrzymają 10% zwrotu za płatności tą kartą w telefonie. Dzięki tej ofercie nawet 1000 zł może wrócić do firmy. Promocja trwa do końca marca 2025 r. Ostatnia wypłata nagród (za marzec 2025 r.) nastąpi do połowy kwietnia, po finalnym rozliczeniu ostatniego miesiąca promocji.

Aby skorzystać z oferty należy:

1. Otworzyć pierwszy rachunek firmowy PLN w ING i zamówić do niego kartę Mastercard;
  2. Zapisać się do promocji do 31 grudnia br.;
  3. Aktywować kartę i płacić nią przy użyciu Apple Pay i Google Pay w okresie trwania promocji.

Regulamin promocji dostępny jest tutaj.

Więcej o założeniu firmy z kontem ING można znaleźć tutaj.

ŹRÓDŁOING Bank Śląski