Alior Bank: opaska Xiaomi Smart Band 7 NFC dla nowych posiadaczy Konta dla Młodych

Nowa oferta specjalna Alior Banku skierowana jest do rodziców nastolatków, którzy zdecydują się na otwarcie Konta dla Młodych wraz z kartą. Dzięki temu, nastolatkowie mogą otrzymać elektroniczny kod, uprawniający do bezpłatnego odbioru opaski Xiaomi Smart Band 7 NFC z funkcją płatności zbliżeniowych. Warunkiem skorzystania z oferty jest spełnienie warunków opisanych w regulaminie oferty specjalnej. Klienci mogą skorzystać z promocji w czerwcu br.

Konto dla Młodych od Alior Banku to usługa umożliwiająca nastolatkom w wieku od 13 do 17 lat darmowe prowadzenie konta bankowego wraz z kartą. Młodzi klienci zyskują ponadto szereg benefitów, takich jak zwrot 1 proc. za płatności mobilne, pakiet pięciu bezpłatnych przelewów natychmiastowych, brak kosztów przewalutowania, czy darmowe wypłaty z bankomatów w Polsce i za granicą.

Aby skorzystać z oferty specjalnej, opiekun nastolatka w wieku od 13 do 17 lat musi otworzyć mu Konto dla Młodych i wyrazić zgodę na dystrybucję treści marketingowych. Rodzic może złożyć wniosek o założenie konta za pośrednictwem aplikacji Alior Mobile lub bankowości internetowej Alior Online, natomiast opiekunowie prawni inni niż rodzice, powinni w tym celu udać się do placówki banku. W ciągu 40 dni od założenia konta i karty, należy zasilić konto jednorazowo wpływem w wysokości przynajmniej 500 złotych, a jego posiadacz musi wykonać minimum 5 transakcji bezgotówkowych kartą płatniczą wydaną do tego konta. Po spełnieniu powyższych warunków w ciągu 60 dni, na podany podczas zakładania konta numer telefonu, trafi SMS z kodem upoważniającym do odbioru opaski Xiaomi Smart Band 7 NFC na stronie mi-home.pl z darmową wysyłką.

– Rynek płatności bezgotówkowych ciągle się rozrasta, jesteśmy świadkami wdrożenia coraz to nowych rozwiązań, z których najchętniej korzystają młodzi. Chcemy wyjść im naprzeciw i ułatwić bezpieczne korzystanie z systemów NFC. Właśnie dlatego, Alior Bank zdecydował się ufundować nastoletnim klientom opaski Xiaomi Smart Band 7 NFC, umożliwiające płatności zbliżeniowe. Mamy nadzieję, że młodzi kupujący będą zadowoleni z możliwości, jakie da im nowy gadżet – mówi Krzysztof Konieczka, Dyrektor Departamentu Produktów Alior Banku.

Od czerwca ubiegłego roku w Alior Banku dostępna jest usługa Xiaomi Pay do płatności bezgotówkowych zbliżeniowych. Z funkcjonalności można korzystać po zainstalowaniu aplikacji mobilnej Mi Fitness i dodaniu w niej dowolnej karty Mastercard. Płatności zbliżeniowe są obsługiwane również przez opaskę Xiaomi Smart Band 7 NFC, którą można wygrać w ramach ww. oferty specjalnej Alior Banku.

Więcej o ofercie specjalnej i o usłudze Xiaomi Pay można przeczytać na stronie internetowej Alior Banku.

ŹRÓDŁOAlior Bank