Alior Bank udostępnia przedsiębiorcom z Ukrainy specjalną ofertę rachunku firmowego 4×4

Alior Bank udostępnia ofertę skierowaną do ukraińskich firm oraz jednoosobowych działalności prowadzonych przez obywateli Ukrainy. Rachunek 4×4 to 0 zł za usługi takie jak prowadzenie rachunku podstawowego czy przelewy internetowe do ZUS i US oraz premia nawet do 1500 zł rocznie za aktywne korzystanie z rachunku i karty. Propozycja obejmuje także dodatkowe pakiety sprofilowanych usług, które do końca tego roku są darmowe.

Rachunek 4×4 to jedno z najpopularniejszych kont firmowych dostępnych w Alior Banku. Oferta specjalna skierowana jest do firm zarejestrowanych w Ukrainie oraz obywateli Ukrainy prowadzących jednoosobową działalność gospodarczą zarejestrowaną w Polsce, którzy 1 marca 2022 r. nie posiadali w Alior Banku żadnego produktu dla firm.

W przypadku rachunku 4×4 Alior Bank nie pobiera opłat za prowadzenie rachunku podstawowego, krajowe przelewy internetowe w ramach Pakietu Krajowego, przelewy internetowe do ZUS i US oraz księgowość online na zafirmowani.pl.

Dodatkowo, w ramach oferty specjalnej skierowanej do klientów z Ukrainy, do końca 2022 roku nie ma również miesięcznych opłat za prowadzenie rachunku pomocniczego w PLN i w walucie obcej, korzystanie z firmowej karty debetowej oraz za korzystanie z dodatkowych pakietów usług: Krajowego, Gotówkowego, Zagranicznego i Oszczędnego.

Klienci mają możliwość wyboru dowolnej kombinacji pakietów. Każdy pakiet można włączyć i wyłączyć w systemie bankowości internetowej.

Premia w wysokości do 1500 zł będzie wypłacana klientowi, który wykona czynności określone w regulaminie promocji „1500 zł dla firm” dla Posiadaczy Rachunku iKonto Biznes lub Rachunku 4×4 – edycja III. Maksymalna wysokość premii wynosi 1500 zł na okres 12 miesięcy. Premia wypłacana jest w cyklach miesięcznych, nie więcej niż 125 zł w każdym miesiącu trwania promocji. Szczegółowe warunki opisane są w Regulaminie promocji „1500 zł dla firm” dla Posiadaczy Rachunku iKonto Biznes lub Rachunku 4×4 – edycja III.

Informacje o rachunku 4×4 i ofercie specjalnej „Rachunek firmowy dla klientów z Ukrainy” (Tabela opłat i prowizji bankowych dla Rachunku 4 x 4, Regulamin pakietów do rachunku 4×4, Regulamin Oferty specjalnej „Rachunek firmowy dla klientów z Ukrainy”, Regulamin prowadzenia rachunków rozliczeniowych i lokat dla przedsiębiorców i innych podmiotów przez Alior Bank S.A. z siedzibą w Warszawie oraz Regulamin promocji „1500 zł dla firm” dla Posiadaczy Rachunku iKonto Biznes lub Rachunku 4×4 – edycja III)   są dostępne w placówkach banku i na www.aliorbank.pl.

ŹRÓDŁOAlior Bank