Atrakcyjne lokaty dla Nowych Klientów Banku SMART

Nowi Klienci Banku SMART – czyli ci wszyscy, którzy wraz z lokatą założą konto w tym banku –  mogą teraz skorzystać z atrakcyjnej SMART Lokaty na Powitanie, oprocentowanej w wysokości do 4 proc.

Lokatę można założyć na miesiąc, dwa lub trzy miesiące. Minimalna kwota lokaty to 1 tys. złotych; maksymalna – 10 tys. złotych. Odnowienie lokaty odbywać się będzie na warunkach standardowych. Lokatę można założyć za pośrednictwem strony internetowej Banku SMART lub portalu smartlokaty.pl

Banku SMART jest częścią FM Banku PBP S.A.

Bank SMART to pierwszy mobilny europejski dyskont finansowy, przeznaczony dla ludzi ceniących czas i pieniądze. Wprowadzone właśnie mobilne płatności faktur pokazują, że realizuje swoją misje w praktyce.  Bank SMART oferuje proste mobilne konto dla klientów indywidualnych (SMART Konto) i firmowych (SMART Biznes Konto), w euro i w złotych. Gwarantujemy bezpłatne prowadzenie konta, darmowe przelewy, a w przypadku kont firmowych także darmowe przelewy do ZUS/US. Konto można założyć przez aplikację na smartfonie czy tablecie. Bank na Androida i iOS jest do pobrania na stronie www.banksmart.pl, a także w sklepach Google Play i App Store.

źródło: FM Banku PBP S.A.