Bezpłatne webinary o marketingu internetowym od Banku Ochrony Środowiska

BOŚ Bank organizuje serię bezpłatnych webinarów – wykładów online – dla przedsiębiorców oraz osób zainteresowanych prowadzeniem i promocją swojej firmy. Tematem spotkań wideo będzie marketing internetowy. Poprowadzi je Artur Jabłoński, znany konsultant ds. e-marketingu. Pierwsze z nich odbędzie się 9 maja o 11:00.

Cykl sześciu webinarów nosi nazwę „3 kwadranse z marketingiem internetowym”. Każdy z nich podzielony jest na półgodzinny wykład oraz kwadrans na pytania uczestników. Poszczególne webinary poświęcone zostaną innej tematyce. Wspólnie z prowadzącym, uczestnicy przejdą przez najważniejsze zagadnienia i kanały związane z marketingiem online: począwszy od definiowania grupy docelowej, poprzez reklamę na Facebooku i w Google AdWords, a skończywszy na mierzeniu efektów działań i optymalizacji kampanii.

W webinarach mogą wziąć udział wszyscy zainteresowani tematyką, szczególnie Ci, którzy chcą rozwinąć swoją działalność za pomocą reklamy w internecie. Ponadto dla klientów BOŚ przygotowano dodatkowe materiały.

BOŚ zaprasza do udziału w webinarach osoby, które chcą podnieść umiejętności promocji własnych pomysłów w sieci, a tym samym zwiększyć szansę na powodzenie ich biznesów.

Webinary poprowadzi Artur Jabłoński – znany specjalista od e-marketingu, konsultant i szkoleniowiec, specjalizujący się w projektowaniu i prowadzeniu efektywnych kampanii, głównie z wykorzystaniem narzędzi Google oraz social media. Jako trener spędził już blisko 2000 godzin, edukując przedsiębiorców i marketerów w zakresie content marketingu i reklamy w mediach społecznościowych.

Zapisy na webinaria są już otwarte na stronie https://webinar.bosbank.pl/. Tam również znajduje się harmonogram poszczególnych spotkań. Pierwsze z nich odbędzie się 9 maja o 11:00.

ŹRÓDŁOBOŚ