Limit kredytowy w rachunku – bez prowizji w Deutsche Bank Polska

Do 30 czerwca 2016 r. w Deutsche Bank Polska można skorzystać z oferty specjalnej w zakresie limitu kredytowego w rachunku, w ramach której nie jest pobierana prowizja za jego przyznanie, standardowo wynosząca od 1-2%, min. 20 zł.

Limit kredytowy w rachunku przyznawany jest na dowolny cel w wysokości do 50 tys. zł na okres jednego roku z możliwością automatycznego przedłużenia umowy. Jest on produktem odnawialnym, w związku z czym każda wpłata zwiększa środki dostępne na koncie Klienta do przyznanej wysokości limitu. W zależności od rodzaju konta, jego oprocentowanie wynosi od 9,95% do 10% (stopa zmienna).

Oferta specjalna w zakresie zwolnienia z prowizji za przyznanie linii kredytowej w rachunku obejmuje wnioski o nowe limity. Nie dotyczy natomiast podwyższenia oraz limitów udzielanych w ramach pakietów hipotecznych.

Niniejszy materiał, wraz z informacjami w nim zawartymi, nie jest ofertą w rozumieniu kodeksu cywilnego. Zawiera on jedynie ogólne informacje na temat opisywanych produktów. Dokument ten jest przygotowany ze względów informacyjnych wyłącznie na potrzeby mediów. W celu otrzymania dalszych informacji prosimy o kontakt z Deutsche Bank Polska S.A.

źródło: Deutsche Bank Polska S.A.