Nawet 100 zł premii za założenie Moto Lokaty w Toyota Bank

Toyota Bank Polska startuje z najnowszą akcją promocyjną „Moto Lokata z premią”. W ramach akcji, klienci którzy posiadają aktywne konto w Toyota Bank oraz założą Moto Lokatę na 9 miesięcy, mogą otrzymać premię pieniężną w wysokości do 100 zł. Z akcji można skorzystać do 26 marca 2021 roku.

„Moto Lokata z premią” to nowa akcja promocyjna Toyota Bank Polska, która wystartowała 23 lutego 2021 roku. Bank regularnie docenia w ten sposób swoich obecnych klientów, do których skierowana jest akcja.

Do akcji mogą przystąpić klienci, którzy posiadają dowolny rachunek oszczędnościowo-rozliczeniowy w Toyota Bank oraz dokonają rejestracji swojego uczestnictwa przy pomocy formularza dostępnego na stronie: https://www.toyotabank.pl/moto-lokata-z-premia#formularz. Następnie należy założyć Moto Lokatę na 9 miesięcy na minimum 10 000zł. Założenie lokaty powinno zwiększyć saldo depozytów posiadanych przez klienta w Banku.

Wysokość premii z tytułu założenia Moto Lokaty, uzależniona jest od wysokości zdeponowanych na niej środków. Klienci którzy założą lokatę na minimum 10 000 zł, mogą otrzymać premię w wysokości 50 zł. Osoby wpłacające min. 20 000 zł, otrzymają 75 zł premii. Z kolei w przypadku wpłaty min. 30 000 zł, można liczyć na premię w wysokości 100 zł. Uzyskanie bonusów pieniężnych wiąże się także z utrzymaniem zwiększonego salda depozytów posiadanych na wszystkich kontach i lokatach w Banku przez co najmniej 150 dni od dnia przystąpienia do akcji promocyjnej.

– W Toyota Bank regularnie doceniamy naszych Klientów. Akcja promocyjna „Moto Lokata z premią”, to kolejny ukłon w ich stronę. Posiadacze konta mogą liczyć na tego typu promocje kilka razy w roku, co pozwala na stosunkowo szybki i gwarantowany zysk w postaci odsetek z założonej lokaty i dodatkowej premii pieniężnej. Poza cyklicznymi akcjami promocyjnymi nasi Klienci mogą zwiększać zyski np. korzystając z naszej sztandarowej promocji „Tankuj Korzyści – zwrot za paliwo”. Pozwala ona uzyskać co miesiąc nawet 10% zwrotu za transakcje paliwowe. Co ważne – z promocji tej mogą korzystać posiadacze aut wszystkich marek. Zachęcamy do otwarcia konta w Toyota Bank, dzięki któremu można oszczędzać w prosty i efektywny sposób – mówi Piotr Marszewski, Koordynator ds. Marketingu w Toyota Bank Polska S.A.

Szczegóły dotyczące Akcji oraz formularz rejestracyjny dostępne są pod adresem:

ŹRÓDŁOToyota Bank Polska S.A.