Nowe promocje pożyczek w Banku Millennium

Bank Millennium przygotował dwie nowe, promocyjne oferty pożyczek. W promocji Pożyczki Gotówkowej za każde 5000 zł klient płaci tylko 100 zł raty. Dzięki promocji Pożyczki Konsolidacyjnej ma możliwość przeniesienia zobowiązań z innych banków do Banku Millennium, bez prowizji i na atrakcyjnych warunkach.

Promocja „100 zł raty” oparta jest na bardzo prostych zasadach. Klient może wybrać jedną z trzech kwot pożyczki, dostępną zawsze na tych samych warunkach, z korzystną miesięczną ratą. Do wyboru są trzy opcje:

– 5 tys. zł z miesięczną ratą w wysokości 100 zł;

– 10 tys. zł z miesięczną ratą w wysokości 200 zł i

– 15 tys. zł z miesięczną ratą w wysokości 300 zł.

W każdym przypadku pożyczka udzielana jest bez prowizji, na okres 5 lat. Promocyjne oprocentowanie wynosi 7,42%. Z oferty mogą skorzystać wszystkie osoby, które nie mają aktywnej umowy pożyczki w Banku Millennium w momencie składania wniosku. Promocja dotyczy pożyczek bez ubezpieczenia.

W ramach promocji „Przenieś swoją pożyczkę do Banku Millennium” klienci, którzy korzystają z kredytów, pożyczek, kart kredytowych i limitów w koncie w innych bankach, mogą w łatwy sposób i bez formalności przenieść swoje zobowiązania do Banku Millennium i zamienić je na niską miesięczną ratę pożyczki konsolidacyjnej. Promocyjne, stałe oprocentowania ubezpieczonej pożyczki to 5,7% w skali roku. Co ważne, przenosząc kredyt do Banku Millennium, nie zapłacą prowizji od przenoszonej kwoty. Z oferty mogą skorzystać wszyscy klienci, którzy nie spłacają w Banku Millennium pożyczki gotówkowej lub konsolidacyjnej w momencie składania wniosku o przeniesienie kredytu, a przenoszony produkt kredytowy jest widoczny w raporcie Biura Informacji Kredytowej.

Promocja „100 zł raty” trwa od 16 kwietnia 2018 r. do 31 sierpnia 2018, promocja „Przenieś swoją pożyczkę do Banku Millennium” od 16 kwietnia do 30 czerwca 2018 r. Szczegółowe informacje na ich temat oraz regulaminy są dostępne w oddziałach Banku Millennium oraz na stronie www.bankmillennium.pl/klienci-indywidualni/pozyczki.

NOTA PRAWNA
Przykład reprezentatywny dla Pożyczki Gotówkowej z Promocją „100 zł raty”: Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 7,68%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów): 15 000 zł, całkowita kwota do zapłaty: 18 000,00 zł, oprocentowanie stałe 7,42%, całkowity koszt kredytu: 3000,00 zł (w tym: prowizja 0% (0,00 zł), odsetki 3000,00 zł, usługi dodatkowe 0,00 zł, w tym: ubezpieczenie 0,00 zł, 60 miesięcznych rat równych w wysokości 300,00 zł, pierwsza rata płatna po 30 dniach od uruchomienia środków. Kalkulacja została dokonana na dzień 6 marca 2018 r. na reprezentatywnym przykładzie.
ŹRÓDŁOBank Millennium