PlusBank wyróżniony w konkursie Złoty Bankier

Oferta kredytu gotówkowego PlusBanku uplasowała się na 3-cim miejscu zestawienia Złoty Bankier. Kredyt wyróżnił się wśród konkurencji niskim kosztem całkowitym.

25-ego kwietnia br. miała miejsce gala Złoty Bankier, organizowanego już od 9 lat, największego w kraju rankingu poziomu obsługi bankowej, jakości produktów, komunikacji reklamowej i w social media, społecznego zaangażowania banków oraz najbardziej innowacyjnych produktów i usług na rynku bankowym. Miło nam poinformować, że wśród wyróżnionych ofert znalazła się Oferta kredytu gotówkowego PlusBanku.

– Podobnie jak w ubiegłym roku, każdy z kredytobiorców wnioskował o podobną kwotę i na krótszy okres. Ocenie podlegały wyłącznie kredyty – bez dodatkowych produktów, które mogłyby wpłynąć na warunki oferty – mówi Mateusz Gawin, redaktor Bankier.pl, który oceniał zgłoszone przez banki produkty.

Wyróżnionym produktem PlusBanku okazał się kredyt Pięć Gwiazdek, którego cechy to:
● indywidualna oferta uzależniona od historii kredytowej klienta,

● kredyt gotówkowy do 150 000 zł,

● okres kredytowania od 3 do 120 m-cy,

● środki z przeznaczeniem na dowolny cel,

● kredyt na oświadczenie dla stałych klientów*.

Klient może uzyskać większą kwotę, jeśli wystąpi o kredyt wspólnie z innym członkiem rodziny lub nawet z osobą niespokrewnioną. Kredyt może przeznaczyć na dowolny cel.
Produkty finansowe w plebiscycie Złoty Bankier oceniane były dwustopniowo: w pierwszej kolejności zostały zbadane parametry cenowe oraz funkcjonalność produktów z uwzględnieniem różnych profili klientów. Następnie, w oparciu o wyniki badania, zespół ekspertów Bankier.pl, Puls Biznesu i PRNews.pl wyłonił najlepsze banki w kilku kategoriach produktowych. Każdy bank mógł zgłosić dowolny produkt w kategoriach zgodny z parametrami w formularzach wysyłanych przez Organizatorów**.

*Oferta dostępna https://plusbank.pl/oferta-dla-ciebie/kredyty/kredyt-gotowkowy-piec-gwiazdek **Źródło: https://zloty.bankier.pl/

ŹRÓDŁOPlusBank