Pożyczka wiosenna od Toyota Bank najlepsza w rankingu TotalMoney.pl

Promocyjna pożyczka gotówkowa oferowana przez Toyota Bank, zdobyła pierwsze miejsce w majowym rankingu kredytów i pożyczek gotówkowych, sporządzonym przez portal finansowy TotalMoney.pl. Zwycięski produkt dostępny jest w aż pięciu wariantach czasowych, a w każdym z nich, miesięczny koszt odsetek wynosi zaledwie 3,99 zł od każdego pożyczonego 1000 zł.

W najnowszym rankingu kredytów gotówkowych sporządzonym przez portal finansowy TotalMoney.pl, eksperci sprawdzili, na jakie warunki mogą liczyć klienci chcący pożyczyć 10 tysięcy złotych na dwa lata. Najkorzystniejszą ofertą okazała się pożyczka wiosenna od Toyota Bank. Produkt zajął pierwsze miejsce w kategorii kredytów dla klientów wewnętrznych (posiadających konto osobiste w banku).

Promocyjna pożyczka dostępna jest w aż pięciu wariantach czasowych: 12, 24, 36, 48 oraz 60 miesięcy. W każdym z tych okresów, oferta oprocentowania została skalkulowana przez bank w taki sposób, że za każdy pożyczony 1000 zł, klient zapłaci jedynie 3,99 zł odsetek miesięcznie. Dodatkowo do końca czerwca 2015 roku, Toyota Bank zniósł opłatę za rozpatrzenie wniosku oraz prowizję za uruchomienie pożyczki. Dzięki preferencyjnym warunkom, przykładowy koszt pożyczki na kwotę 10 000 zł i okres 24 miesięcy, wyniesie zaledwie 957 zł, a miesięczna rata oscylować będzie w granicach 457zł. Tak korzystne warunki, dostępne są tylko dla klientów posiadających konto w Toyota Bank, co pokazuje, że bank docenia swoich lojalnych klientów.

Wiosenna promocja pożyczki gotówkowej to propozycja dedykowana wszystkim naszym klientom, którzy potrzebują dodatkowych pieniędzy, ale nie chcą przy tym nadmiernie obciążać swojego portfela z tytułu wysokich kosztów kredytu czy też prowizji. Nasza oferta jest kolejnym potwierdzeniem na to, że dbamy o finanse naszych stałych klientów i zawsze doceniamy ich lojalność. Jest nam niezmiernie miło, że nasze produkty cieszą się także uznaniem wśród profesjonalnych serwisów finansowych, co przekłada się na zwiększone zainteresowanie ofertą naszego banku  – mówi Bartosz Suchecki, Kierownik ds. rozwoju produktów Toyota Bank Polska.

Szczegóły na stronie: http://toyotabank.pl/pozyczka-wiosenna/

źródło: Toyota Bank