Dwa prestiżowe wyróżnienia dla PlusBanku ! Srebrne godło za jakość usług i Certyfikat Jakość Roku 2017 za Kredyt konsolidacyjny Jedna Rata.

Popularny wśród Klientów oraz nagrodzony przez media finansowe Kredyt konsolidacyjny Jedna Rata* wyróżniony prestiżową nagrodą Certyfikat Jakość Roku 2017. Dodatkowo, PlusBank – jako trzykrotny laureat Konkursu – otrzymał godło Jakość Roku Srebro, potwierdzające innowacyjność oferty produktowej oraz ogólną, wysoką ocenę świadczonych usług bankowych.

Nagrodzony Kredyt konsolidacyjny, zwyciężył w majowym Rankingu Kredytów Konsolidacyjnych portalu eBroker.pl. – Tej wysokiej ocenie naszej oferty, dokonanej przez media specjalizujące się w tematyce finansowej,  towarzyszy również wysoka ocena samych Klientów. Wyniki badań dotyczące wskaźnika NPS** oraz satysfakcji Klientów jednoznacznie potwierdzają jego atrakcyjność i konkurencyjność względem podobnych produktów na rynku. – powiedział Michał Przybylski, Dyrektor Biura Jakości w PlusBanku.

PlusBank jest laureatem Konkursu po raz trzeci /wcześniej w latach 2011 i 2014/. Przyznanie po raz kolejny, tak prestiżowego Certyfikatu naszemu bankowi stanowi potwierdzenie dla zaangażowania pracowników banku w nieustanny rozwój na rzecz i dobro klientów oraz jednoznaczny dowód na to, że opracowany model zarządzania jakością realizowany przez bank,  jest zgodny z modelem Europejskiej Nagrody Jakości w ramach Europejskiej Fundacji Zarządzania Jakością (EFQM).

Konkurs jest organizowany przez Fundację Qualitas a Certyfikat jest zastrzeżonym znakiem towarowym,        i jako jedyny w Polsce został objęty patronatem honorowym EUROPEAN ORGANIZATION FOR QUALITY z siedzibą w Brukseli. Certyfikat jest uznawany międzynarodowo, przyznawany na podstawie wieloetapowej oceny, w tym obowiązkowego audytu. Ocena zgłoszeń przeprowadzana jest zgodnie z modelem Europejskiej Nagrody Jakości, opracowanym przez Europejską Fundację Zarządzania Jakością (EFQM). Certyfikaty są wręczane podczas jedynego w Polsce Europejskiego Kongresu Jakości.

*Źródło: https://plusbank.pl/img/userfiles/pdf/66851bd64426dada49828ed1328163c3.pdf
**NPS Net Promoter Score  /wskaźnik lojalności Klientów/
Materiał nie stanowi oferty w myśl Ustawy z dnia 23.04.1964 r. – Kodeks Cywilny