Wielka obniżka rat – nowa promocja Pożyczki Konsolidacyjnej

W nowej promocji Pożyczki Konsolidacyjnej Banku Millennium oprocentowanie dla kwoty konsolidowanych środków z ubezpieczeniem wynosi teraz 4,99%.

W Banku Millennium każdy kto konsoliduje, zyskuje. Teraz Pożyczka Konsolidacyjna nie tylko zmniejsza miesięczne zobowiązania finansowe wynikające ze spłaty kredytów, pożyczek czy zadłużenia na kartach kredytowych z innych banków, ale pozwala również uzyskać konkurencyjne oprocentowanie. By otrzymać oprocentowanie 4,99% dla kwoty konsolidowanych środków wystarczy razem z pożyczką kupić ubezpieczenie spłaty pożyczki. Dodatkowo nie jest naliczana prowizja od kwoty przenoszonych kredytów.

Nowa promocja Pożyczki Konsolidacyjnej to:

• Oprocentowanie 4,99% dla kwoty konsolidowanych środków
  • Jedna niska rata zamiast kilku
  • 0% prowizji  od kwoty przenoszonych środków

Razem z Pożyczką Konsolidacyjną klienci Banku Millennium otrzymują Gwarancję Najniższego Oprocentowania. Jeżeli w ciągu 30 dni po zawarciu umowy pożyczki klient znajdzie tańszą ofertę dla tej samej kwoty i okresu kredytowania – bank obniży oprocentowanie i zwróci różnicę już zapłaconych odsetek.

Spłatę pożyczki można rozłożyć nawet na 7 lat, a raty regulować z konta osobistego w Banku Millennium.

Trwająca do 23 listopada 2015 r. promocja dotyczy Pożyczek Konsolidacyjnych z ubezpieczeniem spłaty pożyczki. Jej warunki zawarte są w Regulaminie Promocji „Wielka obniżka rat” dostępnym w oddziałach Banku i na stronie www.bankmillennium.pl.

źródło: Bank Millennium