Wyższe oprocentowanie produktów oszczędnościowych w ING

ING Bank Śląski przygotował dla klientów indywidualnych oraz firm oszczędnościowe oferty specjalne z wyższym oprocentowaniem 6,5%. W przypadku firm jest to obecnie najkorzystniejsza oferta dostępna na rynku.

Klienci indywidualni

Dla klientów, którzy jeszcze z ING nie oszczędzają, bank przygotował ofertę specjalną  „Bonus na start” z oprocentowaniem 6,5% przez 3 miesiące od otwarcia konta, dla kwot poniżej 200 000 zł. Po zakończeniu oferty dla tego konta obowiązywać będzie oprocentowanie standardowe 1%.

Natomiast dla klientów, którzy już oszczędzają z ING, bank przygotował nową edycję oferty specjalnej „OKO Bonus”,  również z oprocentowaniem 6,5% przez 3 miesiące, dla nowych środków do 200 000 zł. Oferta dla posiadaczy Mojego ING. W przypadku kwot powyżej 200 000 zł i tych, które nie stanowią nowych środków, oprocentowanie wynosi 1%.

Z ofert będzie można skorzystać do 27 lipca 2022 r.
Oprocentowanie jest obliczane w skali roku.

Regulaminy promocji:
„Bonus na start” 1102509 (ing.pl)
„OKO Bonus” 1104887 (ing.pl)

Firmy

W ofercie „Więcej niż lokata” ING podwyższa do 5,5% oprocentowanie dla nowych środków do 10 mln na rachunkach OKO dla firm. Oprocentowanie standardowe nie ulega zmianie i wynosi 1%, co oznacza, że dla nowych środków wpłaconych w okresie promocji można uzyskać oprocentowanie nawet do 6,5%.

Promocyjne oprocentowanie w wysokości 5,5% będzie naliczane od 14 lipca 2022 roku do końca trzeciego pełnego miesiąca kalendarzowego.

Z oferty można skorzystać raz.
Oprocentowanie jest obliczane w skali roku.

Regulamin promocji: https://www.ing.pl/_fileserver/item/t986ri0

ŹRÓDŁOING Bank Śląski