Już 1 milion klientów T-Mobile ma dostęp do magentowego świata doświadczeń w programie Magenta Moments! Doświadczaj #BARDZIEJ i Ty!

Zaledwie w październiku ubiegłego roku ogłosiliśmy start angażującego programu Magenta Moments dla klientów T-Mobile. Wystarczyło kilka miesięcy… i dziś korzysta z niego już ponad milion użytkowników! Świętujemy nasz sukces m.in. specjalnymi ofertami za staż i nie zatrzymujemy się, szykując kolejne niespodzianki i zdobywając serca kolejnych klientów. Bo z T-Mobile codziennie możesz żyć #BARDZIEJ i być #BLIŻEJ tego, co dla Ciebie najważniejsze!
W T-Mobile zawsze stawiamy naszych użytkowników w centrum działań, po to, by łączyć ich z całym światem. Dostęp do najbardziej innowacyjnych technologii i najszybszej sieci 5G Bardziej daje ogrom możliwości, jednak to, co chcemy dawać naszym klientom, to najlepsze doświadczenia. A w Magenta Moments ich nie brakuje! To nie jest zwykły program oferujący bonusy i zniżki. Magenta Moments to magentowy dywan dla naszych klientów, którzy są dla nas prawdziwymi VIPami. Dzięki niemu, mają oni dostęp do świata najlepszych ofert i atrakcji od lokalnych partnerów, ale też, korzystając ze współpracy w ramach Grupy Deutsche Telekom, od największych, globalnych marek. Tylko za to, że są z nami w T-Mobile! Zdobywamy serca kolejnych klientów, nieustannie ich zaskakując i towarzysząc we wszystkich momentach życia, bo Magenta Moments to najlepsze oferty i atrakcje dla każdego, na każdy dzień w roku. To pierwszy taki angażujący program wśród polskich operatorów telekomunikacyjnych, łączący klientów ze światem wyjątkowych ofert i usług – od zniżek na seanse filmowe i jedzenie, po rabaty na najmodniejsze ubrania i podróże.

Milion uczestników i… kilometry tortilli
Pierwszy milion klientów już przekonał się o tym, że warto być z T-Mobile i korzystać z Magenta Moments. Doskonale mówią o tym liczby. Klienci spędzili z nami już 100 000 godzin na seansach filmowych w Cinema City! Zamówili oni także około 10 000 metrów tortilli w Bafra Kebab, ważących łącznie imponujące 12 420 kg! A do tego wypili ponad 100 litrów aromatycznej kawy przyrządzonej w Costa Coffee, a to tylko część ofert, z jakich skorzystali nasi klienci  Bo w Magenta Moments jedno jest pewne: każdy znajdzie tu bezcenną, perfekcyjną chwilę dla siebie. I obiecujemy: nie zabraknie ich też w przyszłości! Przed nami jeszcze wiele fantastycznych ofert, konkursów i wydarzeń specjalnych. Chcemy, by nasi klienci mogli poczuć się jeszcze #BARDZIEJ wyjątkowi i pozostawać #BLIŻEJ tego, co ich ciekawi i sprawia im radość. Dlatego warto być z nami! A co na użytkowników T-Mobile czeka z tej okazji?

Moc magentowych serc
Wszystkim osobom, które dołączyły do mangentowej sieci, chcemy za to podziękować. A ponieważ doceniamy czas spędzony z nami, przygotowaliśmy specjalną ofertę. Im dłużej klient jest w sieci T-Mobile, tym więcej Serc zyskuje! I tak: osoby, które są z nami od 0 do 4 lat, otrzymają 200 Serc. Klienci, którzy korzystają z naszych usług od 5 do 9 lat, odbiorą 350 Serc. Z kolei ci, którzy z Magentą są już w co najmniej 10-letniej, a maksymalnie 14-letniej relacji, mogą liczyć na dodatek w postaci 500 Serc. Specjalny prezent przygotowaliśmy zaś dla użytkowników, którzy w magentowej sieci są już 15 lat już dłużej – na ich konto trafi 1000 Serc! Oferta jest dostępna w aplikacji „Mój T-Mobile” w Programie Magenta Moments.

Odkryj niespodziankę pod zdrapką
Drugą atrakcją, którą przygotowaliśmy specjalnie dla naszych klientów, jest zabawa ze zdrapką skrywającą wyjątkową niespodziankę. Jaka to oferta? O tym przekonają się wszyscy, którzy wezmą udział w zabawie w aplikacji „Mój T-Mobile”.

Z obu propozycji można skorzystać do 31 maja 2024 roku. Szczegółowe opisy znajdziecie w aplikacji „Mój T-Mobile”.

Bądźcie z nami #bliżej i doświadczajcie #bardziej dołączając do programu Magenta Moments i wkraczając do świata T-Mobile już teraz! #T4YOU

ŹRÓDŁOT-Mobile