DRB uhonorowane tytułem Firma Roku 2015

W dzisiejszych czasach bardzo ważne jest, aby oferta usług dopasowana była do aktualnych potrzeb rynku, ale przede wszystkim do klienta indywidualnego. Ogólnopolski program Firma Roku powstał z myślą o przedsiębiorstwach, które wspierają tę inicjatywę. Dynamiczny rozwój i zaangażowanie w podejmowane działania umożliwiło Centrum Odszkodowań DRB dołączenie do grona przedsiębiorstw posiadających tak prestiżowy tytuł, jakim jest Firma Roku 2015.

Tytuł Firma Roku przyznawany jest przedsiębiorstwom, które poprzez działanie w oparciu o najwyższe standardy, nowoczesne produkty i usługi oraz zarządzanie, wyróżniają się na tle konkurencji. Uczestnicy oceniani są na podstawie osiągnięć oraz przekazanych danych ekonomicznych. Nagroda ma na celu promowanie solidności polskiego przedsiębiorcy oraz przyczynienie się do dalszego rozwoju rodzimych biznesów. Organizatorem programu Firma Roku jest Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej, które za pomocą konkursów branżowych buduje siłę polskiej marki.

Laureaci plebiscytu nominowani są bezpośrednio przez kapitułę, jak również za pomocą rekomendacji partnera biznesowego. Taki proces weryfikacji zgłoszeń jest gwarancją, że nagrodzone zostaną tylko najlepsze przedsiębiorstwa, które doskonale radzą sobie na rynku odnosząc liczne sukcesy gospodarcze. Firmy uhonorowane tytułem Firma Roku gwarantują przestrzeganie prawa i uczciwej konkurencji, oraz dbałość o rozwój pracowników. Zdobywcy wyróżnienia zobligowani są, aby stosunki między firmą a kontrahentami były oparte na wzajemnym zaufaniu.

– Przyznanie tytułu Firma Roku 2015 ukazuje, jak ważne są podejmowane przez nas działania. Wyróżnienie jest potwierdzeniem, że jesteśmy godnym zaufania partnerem, jak również tego, że w swojej działalności kierujemy się najwyższymi standardami. Nasza firma dynamicznie się rozwija, cieszy się uznaniem klientów, jak również partnerów biznesowych, czego dowodem jest przyznanie nam tego zaszczytnego tytułu – podsumowuje Pan Arkadiusz Bochnak, Prezes Centrum Odszkodowań DRB.

Takie inicjatywy, jak plebiscyt Firma Roku potwierdzają, że w Polsce są przedsiębiorcy, którzy dzięki doskonaleniu oferowanych usług i produktów dążą do osiągnięcia wyznaczonych sobie celów. Tytuł Firma Roku przyznawany jest przedsiębiorstwom dla których liczy się jakość oferowanych produktów oraz efektywne zarządzanie posiadanymi zasobami.

źródło: DRB