ERGO Hestia po raz 50 podnosi standard

Stawiając na dialog z klientami Grupa ERGO Hestia we współpracy ze swoimi  pośrednikami otworzyła już 50 Punktów Standard w całej Polsce. W placówkach na klientów czeka nie tylko spójny i zgodny z najnowszymi trendami styl aranżacji przestrzeni, ale przede wszystkim model obsługi oparty na doradztwie.

Dogodna lokalizacja, profesjonalna obsługa doradców oraz przyjazna przestrzeń mają sprawić, że każdy poszukujący oferty ubezpieczeniowej skrojonej według indywidualnych potrzeb uzyska gwarancję najwyższego standardu ochrony.

Grupa ERGO Hestia od roku rozwija ogólnopolską sieć Punktów Standard przy współpracy z naszymi zaufanymi partnerami biznesowymi. W ten sposób kreujemy nowoczesne otoczenie rynkowe, a nasi pośrednicy ubezpieczeniowi są dzięki temu jeszcze bliżej klienta mówi Małgorzata Sztabińska, dyrektor Departamentu Sprzedaży ERGO Hestii. Prowadzenie punktów doradztwa ubezpieczeniowego ERGO Hestia powierza partnerom biznesowym, którzy chcą się rozwijać w oparciu o wartości wyznawane przez Grupę ERGO Hestia. Przez Nowy Standard rozumiemy nie tylko widoczną reklamę czy nowoczesną aranżację przestrzeni, ale przede wszystkim obsługę na najwyższym poziomie. Atrakcyjne lokalizacje, nowoczesne aranżacje i profesjonalni doradcy pozwalają rekomendować klientom ERGO Hestii rozwiązania zgodne z najwyższym standardem ochrony – dodaje Małgorzata Sztabińska.

Nareszcie jest! Nowe biuro a z nim nowy wymiar obsługi klienta – mówi Jerzy Wąs, właściciel agencji ubezpieczeniowej z Mielca. Nowa lokalizacja zwiększyła rozpoznawalność mojej agencji – moi klienci i przyjaciele przychodzili już podczas przygotowań do otwarcia. To nowe otoczenie z pewnością przełoży się na jeszcze wyższy poziom obsługi. Obecna aranżacja jeszcze bardziej sprzyja profesjonalnemu doradztwu, a tego dziś przede wszystkim oczekują klienci – dodaje Jerzy Wąs.

Otwarcie pierwszego wystandaryzowanego punktu obsługi odbyło się na warszawskim Bemowie. Po roku funkcjonowania programu w całej Polsce funkcjonuje już 50 Punktów Standard. Mielec nie przypadkowo został wybrany na „jubileuszowe otwarcie”. W Województwie Podkarpackim funkcjonują już 4 takie punkty – najwięcej w Polsce. Z agencja ubezpieczeniową Jerzego Wąsa w Mielcu ERGO Hestia współpracuje już 15 lat.

ŹRÓDŁOErgo Hestia