Biuro księgowe 50% taniej, aż przez pół roku

W wakacje przedsiębiorcy odpoczywają nie tylko od pracy, ale też od wydatków. Teraz w ING księgowość, prowadzenie Biura rachunkowego przez 6 miesięcy, aż o 50% taniej.

Promocja „Wakacje księgowe – 6 miesięcy za 50% ceny” kierowana jest do klientów, którzy spełniają kryteria Klienta ING Księgowość i aktywują po raz pierwszy usługę Biura księgowego w czasie letniej promocji, wpisując kod „Wakacje” w wyznaczonym miejscu. Wpisanie kodu jest warunkiem aktywowania promocji.

Promocję można uruchomić w dwóch wariantach:

Z rozliczeniem następnego miesiąca – Przedsiębiorca od razu dokonuje opłaty za wybrany pakiet w kwocie pomniejszonej o 50%. W następnym miesiącu nie płaci nic, dopiero w trzecim miesiącu poprosimy o opłatę wybranego pakietu zgodną z regulaminem promocji, tzn. pomniejszoną o 50% kwoty wynikającej z cennika.
Z rozliczeniem poprzedniego miesiąca – w tym wypadku Przedsiębiorca od razu dokonuje płatności za wybrany pakiet w kwocie pomniejszonej o 50% wynikającej z regulaminu. W kolejnych 6 miesiącach po miesiącu aktywacji będzie dokonywać opłat pomniejszonych o 50% zgodnie z promocją.

Warunki i czas trwania promocji:

Promocja trwa od 15 czerwca do odwołania.
Klient, który skorzystał z promocji „Wakacje księgowe – 6 miesięcy za 50% ceny” może aktywować ją jednorazowo, dodatkowo traci możliwość skorzystania z pozostałych obowiązujących promocji.

Więcej informacji i regulamin: www.ingksiegowosc.pl/_fileserver/item/xrgxwer

ŹRÓDŁOING Bank Śląski