Jesienne Stylowe Zakupy z Bankiem Millennium i aplikacją goodie

Pierwszy jesienny weekend upłynie pod znakiem zakupowych okazji i promocji znanych marek w 13 tysiącach sklepów w całej Polsce – Stylowe Zakupy startują już 27 września! To idealna okazja na korzystne zakupy przed jesienno-zimowym sezonem: 3 dni zniżek w sklepach stacjonarnych, 5 dni promocji w sklepach online i aż 9 dni obniżonych cen na usługi. Jeszcze więcej mogą zyskać osoby płacące za zakupy kartą kredytową Millennium Impresja lub Millennium Alfa (RRSO 14,55%) oraz korzystające z aplikacji zakupowej goodie.

Kupony rabatowe przydatne podczas Stylowych Zakupów można znaleźć w najnowszych numerach magazynów Twój Styl (nr 10/2019) oraz SHOW (nr 19/2019). Kalendarz Stylowych Zakupów:

• 27-29 września – 3 dni rabatów w sklepach stacjonarnych
  • 27 września – 1 października – 5 dni rabatów w sklepach internetowych
  • 27 września – 5 października – 9 dni rabatów na usługi

Dodatkowe promocje takich znanych marek jak New Balance, Time Trend, Media Markt czy Grycan czekają na użytkowników bezpłatnej aplikacji zakupowej goodie. Aplikacja mobilna goodie i strona internetowa www.goodie.pl to wygodny doradca zakupowy, dający szybki dostęp do informacji o zniżkach, wyprzedażach i promocjach w sklepach stacjonarnych i internetowych. Z goodie cashback można zyskać wysoki i szybki zwrot części pieniędzy wydanych na zakupy online. W aplikacji goodie można założyć karty stałego klienta galerii handlowych i poznawać najlepsze okazje cenowe, otrzymywać zaproszenia na wydarzenia organizowane na terenie galerii oraz wygodnie przeglądać najnowsze gazetki promocyjne najpopularniejszych sieci.

Sposobem by zyskać jeszcze więcej podczas jesiennych Stylowych Zakupów, jest opłacenie ich kartą kredytową Millennium Impresja lub Millennium Alfa. Zwrot części wydatków dokonanych tymi kartami u ich Partnerów łączy się z innymi rabatami, także tymi udzielanymi w ramach Stylowych Zakupów. Z Impresją i Alfą można zyskiwać przez cały rok, otrzymując zwrot do 5% wartości zakupów u Partnerów kart (aż do 760 zł rocznie). Partnerzy karty Impresja to ponad 20 znanych marek, m.in.: Empik, Apart, Sephora, Zara, Venezia, Deichmann, Sony czy Smyk. Partnerzy karty Alfa to m.in. Cinema City, Leroy Merlin, Intercars.pl i Travelplanet.pl. Właścicielka lub właściciel karty może też w łatwy sposób rozłożyć dokonane nią wydatki (w całości online lub telefonicznie) na raty i spłacić je w dogodnym dla siebie czasie.

Pełna lista sklepów objętych akcją Stylowe Zakupy oraz regulamin akcji dostępne są na stronie organizatora promocji – Wydawnictwa Bauer Sp. z o.o.: www.styl.pl/stylowezakupy

Nota prawna
Przykład reprezentatywny dla kart kredytowych Millennium Impresja i Millennium Alfa:
Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 14,55%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów): 4 500,00 zł, całkowita kwota do zapłaty: 4 876,43 zł, oprocentowanie zmienne 10%, całkowity koszt kredytu: 376,43 zł (w tym: suma opłat miesięcznych za obsługę karty kredytowej 87,89 zł, odsetki 288,54 zł), przy założeniu, że przyznany limit kredytowy zostaje wypłacony od razu w pełnej wysokości w trybie transakcji bezgotówkowej i jest spłacany w 12 miesięcznych równych ratach w wysokości 406,36 zł. Kalkulacja została dokonana na dzień 7.06.2019 r. na reprezentatywnym przykładzie. Bank każdorazowo ocenia zdolność i wiarygodność kredytową Wnioskodawcy przed przyznaniem karty kredytowej; w uzasadnionych przypadkach może odmówić przyznania karty. Do karty Impresja i Alfa oferowane jest opcjonalne, odpłatne ubezpieczenie „Pakiet Assistance Impresja”/”Pakiet Assistance Alfa”. Opłaty, oprocentowanie oraz inne szczegóły zawarte są w Cenniku usług – karty kredytowe, Regulaminie kart kredytowych wydawanych przez Bank Millennium SA, Regulaminie sprzedaży premiowej towarów lub usług nabytych za pośrednictwem karty kredytowej Millennium Visa Impresja wydawanej przez Bank Millennium SA „Moneyback”, Regulaminie sprzedaży premiowej towarów lub usług nabytych za pośrednictwem karty kredytowej Millennium Mastercard Impresja wydawanej przez Bank Millennium SA „Moneyback”, Regulaminie sprzedaży premiowej towarów lub usług nabytych za pośrednictwem karty kredytowej Millennium Visa Alfa wydawanej przez Bank Millennium SA „Moneyback”, Regulaminie Programu „Premia do 5% w postaci e- Bonu za zakupy w poniedziałki i piątki z kartą kredytową Millennium Impresja w 2019 roku”, warunkach ubezpieczenia „Pakiet Assistance Impresja”/ „Pakiet Assistance Alfa”, Karcie produktu – Pakiet Assistance Impresja / Pakiet Assistance Alfa – dostępnych w placówkach Banku oraz na stronie www.bankmillennium.pl. Szczegóły oferty dostępne również w TeleMillennium pod numerem 801 331 331.
Informacje na temat goodie, w tym „Regulamin korzystania z Platformy goodie.pl przez użytkowników” dostępne są na stronie goodie.pl. Administratorem platformy zniżkowej goodie jest Millennium Goodie Sp. z o.o.
ŹRÓDŁOBank Millennium