Nad morze lub w góry – weź pożyczkę w Banku Pekao i jedź na wakacje swoich marzeń

Od 1 czerwca br. dwa flagowe produkty Banku Pekao – pożyczka gotówkowa i Karta Kredytowa z Żubrem – dostępne są z bardzo atrakcyjnym oprocentowaniem. RRSO dla pożyczki gotówkowej wynosi 9,9%, a dla karty kredytowej 9,92%.

Na duże plany i małe marzenia – pożyczka oferowana przez Bank Pekao S.A. może pomóc w sfinansowaniu wyjazdu wakacyjnego. A w połączeniu z Kartą Kredytową z Żubrem (w zależności od wybranego pakietu), zapewni bezpieczeństwo z ubezpieczeniem podróży oraz zwrot za przejazdy autostradami czy wstęp do saloników VIP na lotniskach. Promocja na atrakcyjne oprocentowanie potrwa do 31.08.2022 r. i jest dostępna zarówno dla nowych, jak i obecnych klientów banku. Podróżuj i wypoczywaj, a Bank Pekao zajmie się resztą!

Dla tych, którzy już teraz myślą i planują tegoroczne wakacje, Bank Pekao przygotował atrakcyjną ofertę pożyczki gotówkowej. Może się bowiem zdarzyć, że na ten wymarzony wyjazd zabraknie środków. Pożyczka gotówkowa z prowizją 0% i atrakcyjnym RRSO 9,9% jest dostępna dla nowych oraz obecnych klientów, którzy nie posiadają w banku innych pożyczek gotówkowych od 01.01.2022 r. Można ją przeznaczyć na dowolny cel jak dofinansowanie wakacyjnego wyjazdu, ale również zakup samochodu czy remont mieszkania. Pożyczka dostępna jest w kwocie od 1.000 zł nawet do 250.000 zł. Pieniądze zostaną przekazane na konto klienta nawet w jeden dzień od podpisania umowy. Dobrowolna karencja pozwoli odłożyć spłatę nawet o 3 miesiące – tak więc pierwszą ratę będzie można opłacić dopiero po wakacjach. Pożyczka jest dostępna szybko, wygodnie i bez zbędnych formalności.

– Koszty urlopu to nie lada wydatek, dlatego warto rozważyć naszą atrakcyjną ofertę pożyczki bez prowizji. Jeśli ktoś spłaca kredyty w innych bankach też może przenieść je do nas łącząc kilka rat w jedną obniżając w ten sposób wysokość płaconych rat i otrzymać dodatkowe środki na realizację wakacyjnych planów. Klienci, którzy mają w Banku Pekao konto i korzystają z bankowości elektronicznej, mogą wziąć pożyczkę zdalnie – bez wychodzenia z domu. Wniosek kredytowy można złożyć na infolinii, a dokumenty zaakceptować online w Pekao24 lub PeoPay. Nowi klienci natomiast mogą złożyć wniosek o pożyczkę w dowolnym oddziale Banku Pekao – mówi Piotr Gołąb, dyrektor Departamentu Produktów Kredytowych Klienta Indywidualnego w Banku Pekao S.A

Wakacje to także okres zwiększonych bieżących wydatkówJeśli potrzebujemy chwilowo odroczyć płatności umożliwi nam to Karta Kredytowa z Żubrem. Jest to nowość na polskim rynku, gdyż jako jedyna karta kredytowa zawiera pakiet korzyści do wyboru. Oznacza to, że pakiet można zmienić w trakcie trwania umowy, bez konieczności wymiany karty. Bank Pekao oferuje trzy opcje: standard, złoty i platynowy. Karta z pakietem standard jest bezwarunkowo bezpłatna. Gdziekolwiek zrobimy zakupy kartą, możemy rozłożyć ich spłatę na raty. W każdym pakiecie dostępna jest spłata w 10 ratach 0% (bez odsetek i prowizji). Kwota, którą możemy rozłożyć na raty 0%, zależy od wybranego pakietu.

W przypadku decyzji o zmianie pakietu na wyższy zmiana następuje od razu. Jest to idealne np. jeśli planujemy wyjazd wakacyjny i potrzebujemy mieć ubezpieczenie w podróży lub dostępu do saloników na lotniskach. Tuż przed wyjazdem możemy włączyć wyższy pakiet i cieszyć się większym bezpieczeństwem. Korzyści będą aktywne od razu.

Do karty dołączone jest grupowe ubezpieczenie przygotowane we współpracy z PZU S.A. W każdym pakiecie dostępne jest ubezpieczenie zakupów oraz ubezpieczenie transakcji internetowych. Posiadacze Karty Kredytowej z Żubrem z pakietem złotym i platynowym otrzymują dodatkowo pakiet ubezpieczeń podczas podróży zagranicznych oraz podróży w ramach zorganizowanego wypoczynku w Polsce. Ubezpieczenia w podróży obejmują koszty leczenia i assistance (w tym zachorowanie na COVID) oraz NNW na wypadek śmierci do 200 000 zł (w pakiecie platynowym). Dodatkowo w pakiecie platynowym, klient zyska usługi assistance pakiet sport (obejmujący m.in. sporty zimowe i sporty wysokiego ryzyka) i ubezpieczenie OC w życiu prywatnym. Tylko w tym pakiecie ubezpieczenia podróżne obejmują również jedną osobę towarzyszącą posiadaczowi karty w podróży.

W wyższych pakietach (złotym i platynowym), posiadacze Karty Kredytowej otrzymują 2% zwrotu wydatków za płatności kartą w internecie. W pakiecie platynowym do kieszeni klienta wróci dodatkowo 5% za płatności za przejazdy autostradami w Polsce i za granicą.

W pakiecie złotym i platynowym klienci zyskują bezpłatny dostęp do saloników lotniskowych w przypadku opóźnienia lotu o minimum godzinę. Dzięki tej usłudze, oczekując na opóźniony lot, możemy spędzić wolny czas w komfortowych warunkach, ciesząc się darmowymi przekąskami oraz WIFI. Mogą z nich korzystać zarówno posiadacze karty, jak i cztery osoby towarzyszące.

– Wakacje, to czas zwiększonych wydatków na podróżowanie. Wielu z nas tęskni za wyjazdami, które z powodu pandemii COVID-19 nie mogły odbywać się w takiej formule jak byśmy sobie tego życzyli. Bank Pekao wychodzi naprzeciw marzeniom swoich klientów z ofertą pożyczki gotówkowej i Kartą Kredytową z Żubrem „na duże plany i małe marzenia”. Wybierz swoją wymarzoną destynację, a Bank Pekao zajmie się resztą. Pożyczka pomoże sfinansować wakacje, a w pakiecie z Kartą Kredytową z Żubrem klienci otrzymają ubezpieczenie podróży, zwrot części kosztów za przejazdy autostradami, czy wstęp do saloników VIP na lotniskach” – mówi Remigiusz Hołdys, dyrektor Departamentu Bankowości Codziennej i Produktów Oszczędnościowych w Banku Pekao S.A.

Więcej na temat pożyczki gotówkowej

Więcej na temat Karty Kredytowej z Żubrem

ŹRÓDŁOBank Pekao S.A.