Pozwól rozkwitnąć oszczędnościom z Lokatą wiosenną VeloBanku

Słoneczne poranki i cieplejsze popołudnia dają Ci więcej energii niż zwykle? Spożytkuj siły na realizację planów dzięki Lokacie wiosennej VeloBanku. Można zyskać 5 proc. oprocentowania w skali roku przez 3 miesiące. Po tym czasie zgromadzone środki przeznaczysz np. na sfinansowanie wypadu w góry czy większe zakupy.

Kiedy wiosna puka nam do drzwi, w głowie pojawia się wiele pomysłów. Każda okazja jest dobra, by zadbać o siebie lub swoich bliskich i zająć się tym, co sprawia nam najwięcej radości. To może być wycieczka, mały remont, albo zakup wymarzonego prezentu dla członka rodziny lub przyjaciela. Wszystko to może się ziścić kiedy pozwolimy naszym oszczędnościom rozkwitnąć dzięki Lokacie wiosennej VeloBanku.

Dostępna wyłączne w aplikacji mobilnej oferta pozwala pomnożyć oszczędności w ramach lokaty od 1 do 20 tys. zł  na 3 miesiące z oprocentowaniem 5 proc. w skali roku. Ta wygodna propozycja pozwala przywitać wiosnę w jeszcze lepszym nastroju.

– W VeloBanku wiosnę witamy wygodnymi i konkurencyjnymi ofertami. Lokata wiosenna, dostępna wyłącznie w aplikacji mobilnej, ma pomóc naszym klientom w łatwym pomnażaniu środków, które można wydać na dowolny cel i uprzyjemnić sobie tę porę roku. Wystarczy telefon, żeby zacząć oszczędzać dzięki lokacie od 1 do 20 tys. zł. Oprocentowanie na 3 miesiące to 5 proc. w skali roku. Później wystarczy już tylko zaplanować nowe aktywności. Chcemy, by tegoroczna wiosna dla klientów VeloBanku stała się wyjątkowa, stąd kolejna z naszych propozycji i zachęt do pomnażania kapitału – podkreśla Adam Frankowski, Dyrektor Zarządzający Obszaru Produktów Bankowych w VeloBanku.

Lokata wiosenna:

• Od 1 000 zł do 20 000 zł
  • Oprocentowanie w skali roku na 3 miesiące – 5 proc.
  • Dostępna wyłącznie w aplikacji mobilnej VeloBanku
  • Kapitalizacja odsetek na koniec okresu lokaty
  • Możesz mieć aktywną 1 lokatę
  • Oferta dostępna do 28.03.2024 r.

Szczegóły oferty: https://www.velobank.pl/klienci-indywidualni/oszczednosci/lokata-wiosenna.html.

Lokata dostępna wyłącznie w Bankowości Mobilnej dla kwoty od 1 tys. zł do 20 tys. zł. Można posiadać tylko 1 aktywną Lokatę wiosenną. Kapitalizacja odsetek na koniec okresu umownego. Szczegóły oferty, w tym zasady założenia lokaty odnawialnej i nieodnawialnej zamieściliśmy w Tabeli Oprocentowania Lokat Terminowych. Jeżeli masz lokatę odnawialną, po upływie okresu umownego oprocentowanie lokaty będzie zgodne z Tabelą Oprocentowania Lokat Terminowych. Oferta dostępna do 28.03.2024 r. Więcej informacji, opłaty i prowizje dostępne na velobank.pl i w placówkach. W reklamie posługujemy się nazwami handlowymi – odpowiadające im nazwy usług reprezentatywnych znajdziesz na velobank.pl/słownik.

ŹRÓDŁOVeloBank