Program „Lubię to polecam” Banku Millennium ma już 200 tys. uczestników

Ponad 200 tys. osób zarejestrowało się już w programie rekomendacyjnym „Lubię to polecam”. Sukces uruchomionego rok temu programu pozytywnie wpływa na dynamikę wzrostu liczby tych rachunków w portfelu banku oraz potwierdza atrakcyjność Kont 360°, które niezmiennie są chętnie polecane przez klientów.

Cieszę się z tak dużej popularności programu „Lubię to polecam”. Oznacza to, że klienci wysoko oceniają relację z nami. Z przeprowadzonych badań wynika, że ponad 90% z nich jest zadowolonych ze współpracy z bankiem, niemal 50% deklaruje ponowne skorzystanie z produktów i usług banku w przyszłości, a wskaźnik NPS (miara lojalności wyrażona prawdopodobieństwem polecenia banku rodzinie lub znajomym) osiągnął rekordowy poziom 51* – mówi Przemysław Dukiel, Kierujący Wydziałem Rachunków Bieżących w Banku Millennium.

By otrzymać atrakcyjne nagrody, wystarczy przystąpić do programu i polecić znajomemu Konto 360° lub  Konto 360° Student. Wśród nagród, które może wybrać zarówno osoba polecająca, jak i właściciel nowo otwartego konta znajdują się bilety do kina, bony na zakupy, zwrot części wartości wydatków kartą lub BLIKiem i wysoko oprocentowana lokata. W programie mogą wziąć udział wszyscy klienci, którzy mają konto osobiste w Banku Millennium. Usługi banku można polecić dowolnej liczbie osób i otrzymać nielimitowaną ilość nagród.

Zasady:

1.Posiadacz konta zapisuje się do programu (jest to możliwe we wszystkich kanałach obsługi – przez bankowość internetową Millenet, telefon, aplikację mobilną lub w oddziale) i odbiera swój Kod Polecenia.

2.Zaprasza znajomego do Banku Millennium i przekazuje mu swój Kod Polecenia. Polecanie ułatwiają mu narzędzia dostępne w Millenecie i aplikacji mobilnej, umożliwiające wysłanie znajomym SMS, emaila lub wiadomości na Facebooku.

3.Znajomy otwiera Konto 360° lub Konto 360° Student podając otrzymany Kod Polecenia. Może zrobić to poprzez stronę www.bankmillennium.pl/lubietopolecam lub w oddziale banku.

4.Posiadacz nowego konta w ciągu miesiąca od jego otwarcia wykonuje płatności kartą do konta lub BLIKiem na łączną kwotę min. 360 zł.

Po spełnieniu warunków programu, zarówno osoba polecająca, jak i właściciel nowo otwartego konta mogą wybrać jedną spośród czterech atrakcyjnych nagród:

• 4 bilety do kina w sieci Multikino lub Helios,
  • bon na kwotę 80 zł do empik.com,
  • 10% premii za płatności kartą do konta lub BLIKiem przez 3 miesiące – do 30 zł miesięcznie, łącznie nawet 90 zł,
  • oprocentowanie aż 4% w skali roku na 3-miesięcznej lokacie (kwota lokaty do 10 000 zł).

Bank nadal pracuje nad rozwojem programu. Już 31.03.2018 r. rozpocznie się druga edycja, w której katalog nagród zostanie poszerzony o nową atrakcyjną pozycję.

Szczegółowe informacje o programie zawarte są w regulaminach dostępnych w oddziałach banku oraz na stronie www.bankmillennium.pl.

* Wewnętrzne badanie satysfakcji klientów detalicznych Banku Millennium zrealizowane w 3 kwartale 2017 r. na reprezentatywnej, 1000-osobowej próbie klientów Banku. Technika badawcza: CATI.
ŹRÓDŁOBank Millennium